Chaos en steun

Verhuizen naar Malawi over 1 weekje! We hadden niet gedacht dat er zoveel bij zou komen kijken. Inpakken voor Philip en onszelf, wel of niet wasbare luiers, medicijnen voor in geval van nood, profylaxe voor malaria, boekjes voor als Philip ouder wordt, maar ook verder met papieren voor werkvergunning, medische registratie in Malawi, postadres aanmaken, verzekeringen opzeggen, pensioen pauzeren, auto verkopen, verhuur van huis regelen, huis daar klaar voor maken, afscheid nemen van vrienden en familie, etc. etc. etc.

Steun

Wat we ook niet hadden bedacht is dat we zoveel steun ervaren van God en/door de mensen om ons heen! Vrienden uit de kerk nodigen ons uit om even tussen de verhuisdozen uit te komen en samen te eten. Onze kerk wil ons ondersteunen. Vrienden en familie bieden aan te komen helpen inpakken. De verhuurmakelaar (met de toepasselijke naam ‘Rotsvast’) helpt ons een handje extra. Onze goeie buur en een goeie collega bieden ruimte in hun schuur aan om spullen in op te slaan.
We zijn er dankbaar voor en het brengt rust!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *